Over Sabine

_MG_4463

Veelzijdig schrijver

Lang heb ik in mijn leven gezocht naar een duidelijke stip aan de horizon. Het was een zoektocht met de nodige twijfels waardoor ik niet de gebaande paden maar zijwegen, sluiproutes en omwegen nam.

Kiezen was moeilijk, ik vond immers zoveel dingen interessant. Met mijn creatieve, onderzoekende en leergierige karakter begaf ik mij op de terreinen van kunst, erfgoed, maatschappij, natuur, andere culturen en de Nederlandse koloniale geschiedenis.

Regelmatig wisselden studie en werk elkaar af. Van de lerarenopleiding voor Handvaardigheid en Textiele Werkvormen in Tilburg ging ik naar de VU in Amsterdam om Kunstgeschiedenis (specialisatie architectuurgeschiedenis) te studeren. Door gebrek aan studiejaren stopte ik voortijdig en ging werken. Jaren later schreef ik alsnog mijn scriptie en studeerde ik af.

Na mijn verhuizing van Amsterdam naar Brabant in 2010 ben ik mij steeds meer op het schrijven gaan toeleggen. Mijn stip aan de horizon! Artikelen over architectuur, erfgoed, kunst en cultuur, maar ook levensverhalen en bedrijfshistorie. Dankzij de zijsporen in mijn leven ben ik nu een veelzijdig schrijver.